Nieuws

Part of the Copiam Group

Copiam Group heeft een passie voor het maken van industriële halffabricaten en bouwdelen van staal, beton of combinaties, als ketenregisseur voor onze klanten.

Door het samenvoegen van jarenlange ervaring in staalhandel en –levering met Eriksen Staal en de bouwsector met de Slimline, KanaalBreedPlaat en Villavloer vloersystemen biedt Copiam Group integrale producten en diensten die resulteren in minder materiaalgebruik, slimmere processen, lagere integrale- en totale eigendomskosten en duurzame gebouwconstructies.

Brede expertise op het gebied van staal, beton en constructieve vloeren komt samen in onze computergestuurde productiefaciliteit met uitgebreide bewerkingsopties onder één dak, waardoor materiaalbewegingen worden geminimaliseerd voor optimale synergie en efficiëntie.

Met een breed dienstenaanbod, van grondstofverwerking tot deskundig advies en van directe machineaansturing tot volledige logistieke dienstverlening met kwaliteitscertificering, is Copiam Group uw full-service partner voor het creëren van structurele synergie.