Nationale Staalbouwdag 2018 en oplossingen op maat
01.10.2018

NATIONALE STAALBOUWDAG 2018

Op 3 oktober organiseert Bouwen met Staal de Nationale Staalbouwdag, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevenement voor iedereen die actief is in de staalbranche. Dit jaar is de Nationale Staalbouwdag een bestanddeel van 100 Jaar Staal in de IJmond. Uiteraard is ook Reesink Staal aanwezig. Wij nodigen u van harte uit op standnummer 2! Heeft u nog geen kaarten? Ontvang die dan gratis door u hier te registreren.

TIV GROOT SUCCES

Op de stand van Reesink Staal als onderdeel van de Copiam Group hebben wij veel bezoekers mogen ontvangen tijdens de TIV in Hardenberg. Hans Hilbrands vertelt: "De Copiam Group heeft zich voor het eerst gepresenteerd als toeleverancier die staal en beton combineert. De bezoekers zijn enthousiast over de mogelijkheden". Een veel besproken onderwerp is ook het Slimline vloersysteem. Meer informatie vindt u op de site van Slimline.

OPLOSSINGEN OP MAAT

Wist u dat Reesink Staal oplossingen op maat biedt voor de staalbehoefte in uw sector? Zo hebben wij specifieke aanbiedingen voor Industrie, Staalbouw en Cascobouw. Staat uw staalbehoefte hier niet tussen? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

WEBSITE VEEL BEZOCHT

Een week geleden lanceerde Reesink Staal haar nieuwe website. Met name deze pagina met uitleg overons brede scala bewerkingen wordt veel bezocht. Ook op andere vlakken zijn veranderingen doorgevoerd. Zo kunt u op deze pagina een aanvraag doen voor onze prijslijst in het door u gewenste bestandsformaat.