Nieuwe E-mail adressen en telefoonnummers voor Reesink Staal
14.05.2019

De ontvlechting van de IT infrastructuur tussen Reesink Staal en Royal Reesink is recent afgerond. Een voor u merkbaar gevolg van de scheiding is dat de e-mail adressen en mogelijk de telefoonnummers van uw Reesink Staal contactpersonen zijn gewijzigd.

Alle Reesink Staal e-mail adressen zijn omgezet naar een uniform formaat: voornaam.achternaam@reesinkstaal.nl.

De oude e-mail adressen, die eindigen op @staal.reesink.nl, zijn nog tot eind mei 2019 beschikbaar. Omdat uw e-mail daarna niet meer kan worden doorgestuurd ontvangt u na dat moment een melding met het verzoek uw e-mail opnieuw aan het nieuwe adres te versturen.

Mocht uw e-mail programma, zoals Outlook, nog een oud (@staal.reesink.nl) e-mail adres suggereren zodra u de naam van de geadresseerde begint te tikken, dan adviseren we het volgende te doen. Klik op het zwarte kruisje rechts naast het oude mailadres (verwijderen) om te voorkomen dat uw bericht niet bij ons aankomt. Tik vervolgens het nieuwe mailadres in. Uw mailpakket zal voortaan het nieuwe adres suggereren.

Alle telefoonnummers die eindigen op een nummer in de 400-reeks zijn na eind mei 2019 niet langer bruikbaar. Reesink Staal en de overige Copiam Group bedrijven hebben inmiddels de 600-reeks in gebruik.

Graag verzoeken we u om de contactgegevens te controleren en uw adresboek waar nodig aan te passen. Klik hier voor een overzicht van de actuele mailadressen en de telefoonnummers van uw contactpersonen. Als u vragen hebt vernemen we die graag!