Nieuw: Reesink Staal Leveringsoverzicht
14.11.2019

Reesink Staal voorziet in uw staalbehoefte op de manier die u past. Of u nu op zoek bent naar handelslengtes, bewerkte stalen halffabricaten of bijvoorbeeld een voorraadhoudend toeleverancier: bij Reesink Staal is bedienen we u graag op maat.

Met een groeiend aanbod producten, bewerkingsopties en diensten bieden we u graag een heldere samenvatting van alle mogelijkheden, van zwart staal tot digitale diensten.

Met gepaste trots presenteren we daarom ons Reesink Staal Leveringsoverzicht in een nieuwe vorm! Doel van dit compacte overzicht is om u eenvoudig en snel uw gewenste combinatie van producten en diensten te laten selecteren.

Allereerst vindt u de basis van Reesink Staal in een overzicht van ons assortiment handelslengtes in verschillende productcategorieën. Uiteraard staan wij met plezier voor u klaar om uw pakket uit verschillende categorieën samen te stellen.

Mocht u interesse hebben in het op maat laten bewerken van de handelslengtes, dan treft u in het tweede deel en overzicht van de beschikbare bewerkingen en geldende toleranties. Op zoek naar advies? Ons ervaren team denkt graag met u mee.

Naar behoefte kunt u het staalproduct completeren met één of meerdere diensten. Reesink Staal voegt graag waarde toe aan haar producten door desgewenst taken voor haar klanten uit te voeren of in de samenwerking uw leven te vergemakkelijken. Een greep uit de mogelijkheden staat vermeld in het derde deel.

Het nieuwe Reesink Staal Leveringsoverzicht hoort toch ook op úw bureau thuis? Vraag dit naslagwerk direct kosteloos aan door ons een bericht te sturen, of bel 0575-599 601!