Prijswijzigingen per 18 januari
14.01.2021

Vorige maand informeerden we u al over de huidige ontwikkelingen op de staalmarkt. Sterk economisch herstel in Azië heeft de vraag naar staal daar enorm doen toenemen. Daarnaast (en gedeeltelijk daardoor) zien we stijgende grondstofprijzen, een overspannen schrootmarkt, schaarste in zowel producten als productiecapaciteit bij staalfabrieken én oplopende transportprijzen De combinatie van factoren resulteert in sterkere inkoopprijsstijgingen dan wij eerder verwachtten.

We hebben daarom geen andere keuze dan onze verkoopprijzen in de volgende productcategorieën per 18 januari 2021 als volgt te wijzigen:
  • Balkstaal:         +€ 80,= per ton
  • Staafstaal:        +€ 80,= per ton
  • Kokers & Buizen:  +11%
  • Plaatstaal:       +€ 90,= per ton
Veranderingen in de onderliggende oorzaken voor deze prijsstijgingen worden niet op korte termijn verwacht. We kunnen daarom niet uitsluiten dat verdere prijsstijgingen zullen volgen. We doen ons best om u optimaal te blijven informeren en adviseren u in uw calculaties, projecten en de communicatie met uw klanten rekening te houden met deze realiteit.

Indien u zich hebt ingeschreven voor onze automatische prijslijstupdates ontvangt u in de loop van volgende week de nieuwe prijslijst in het door u geselecteerde bestandsformaat.

Voor bestellingen of vragen is onze afdeling verkoop bereikbaar op 0575-599 601 of via verkoop@reesinkstaal.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier gebruiken.