Update Verstekzaagformulier
11.07.2022

Ons verstekzaagformulier heeft een update gekregen. LET OP: ga nadat het bestand is gedownload naar uw Downloads folder en open het formulier daar vandaan in Adobe Acrobat Reader. Open de PDF niet direct (of automatisch) in uw internetbrowser, want dan werkt het niet zoals bedoeld.

Het nieuwe formulier denkt met u mee als het gaat om de voor ons noodzakelijke informatie om uw halffabricaat te kunnen produceren. Alle mogelijk verstekzaagopties staan op de achterkant van het formulier afgebeeld. Voor de goede werking van het formulier is het belangrijk om een product uit de lijst te kiezen (en niet in te tikken), zodat het wordt herkend. Afhankelijk van het gekozen product passen de van toepassing zijnde invulvelden zich automatisch aan.

Het verstekzaagformulier is gemaakt voor gebruik met Adobe Acrobat Reader; als u de PDF opent met uw internetbrowser of een andere app werkt het niet zoals bedoeld. Nog geen Acrobat Reader uw computer? Dan kunt u het hier gratis downloaden. Mocht u vragen of feedback hebben, dan horen we die natuurlijk graag.