Diensten
Projectbegeleiding

Eriksen Staal hecht grote waarde aan een optimale samenwerking met opdrachtgevers. Door een goede afstemming van wensen en verwachtingen kunnen we efficiënt met elkaar werken. Bij voorkeur doen we dat op basis van een lange termijn partnership.

ADVIES

Met brede kennis en ervaring staat ons team van vaste contactpersonen klaar met een onderbouwd advies voor uw project. Voor specifieke bewerkingen of combinaties met andere producten binnen de Copiam Group, zoals bijvoorbeeld Slimline en KanaalBreedPlaat vloeren staan productspecialisten tot uw beschikking.


PROJECTBEGELEIDING

Indien het project nadere begeleiding behoeft, biedt Eriksen Staal de mogelijkheid om die taak op zich te nemen. Ons team is in staat om de voortgang op verschillende disciplines te bewaken en te managen. Zo kan bijvoorbeeld worden afgesproken dat de tijdige aanlevering van tekenwerk of de gefaseerde uitlevering van producten door Eriksen Staal wordt georganiseerd.


KETENREGISSEUR

Desgewenst kan de rol van Eriksen Staal nog een stap verder gaan. Als spin in het web kan het team verschillende stakeholders in de waardeketen verbinden en de regie over leveringen en bewerkingen overnemen van de opdrachtgever. Dat betekent dat ook andere leveranciers kunnen worden aangestuurd, zodat de volledige toelevering overzichtelijk wordt georganiseerd.